Παρασκευή 28 Νοεμβρίου 2014

Πως είναι ο Σουμάχερ ΣΗΜΕΡΑ! (ΦΩΤΟ)

Σάλος έχει προκληθεί στη Γερμανία με το εξώφυλλο γυναικείου περιοδικού που απεικονίζει τον Μίκαελ Σουμάχερ αφήνοντας να εννοηθεί ότι πρόκειται για φρέσκια φωτογραφία μετά το ατύχημα του Γερμανού πιλότου.
Ο τίτλος του περιοδικού είναι “Στιγμές που αγγίζουν τις καρδιές μας”, ενώ ισχυρίζεται πως η σύζυγός του Σουμάχερ, Κορίνα, “έσπρωξε το αναπηρικό του καροτσάκι στη βεράντα του σπιτιού τους τις ήπιες φθινοπωρινές ημέρες”, υπονοώντας ότι η εικόνα του Γερμανού πιλότου σήμερα είναι αυτή που δείχνει το εξώφυλλο.
Ωστόσο, τα υπόλοιπα Μέσα στη Γερμανία αμφισβητούν έντονα τη γνησιότητα της συγκεκριμένης φωτογραφίας κατηγορώντας ευθέως το περιοδικό για παραπλάνηση του κοινού.
Συγκεκριμένα, το “Focus” υποστηρίζει ότι η φωτογραφία είναι παλαιότερη και συγκεκριμένα από τις 26 Ιανουαρίου του 2013 και τραβήχτηκε στο Σεντ Μόριτζ της Ελβετίας, ενώ η διαδικτυακή έκδοση του “motorsport.com” γράφει πως: “Πόσο χαμηλά μπορεί να πέσει κανείς; Φαίνεται ότι δεν υπάρχει όριο για ορισμένες εκδόσεις. Η πλειοψηφία των αναγνωστών δεν θα παρατηρήσει ότι η ημερομηνία που τραβήχτηκε η φωτογραφία είναι γραμμένη σε μικρή γραμματοσειρά”.
8989898989

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου