Κυριακή 2 Νοεμβρίου 2014

MNHMΟΣΥΝΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΦΟΥΝΤΟΥΛΗ - ΚΑΠΕΛΩΝΗ ΣΤΟ ΝΕΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟ...


Ετήσιο μνημόσυνο στην περιοχή όπου δολοφονήθηκαν οι Γιώργος Φουντούλης και Μανώλης Καπελώνης πραγματοποίησαν το Σάββατο στελέχη, οπαδοί και οι οικογένειες των νεκρών...

Το μνημόσυνο τελέστηκε έξω από τα γραφεία της Χρυσής Αυγής, όπου δολοφονήθηκαν πριν από 12 μήνες οι δύο νεαροί, στη Λ. Ηρακλείου 420.

Τη μνήμη των δύο νέων τίμησαν εκατοντάδες υποστηρικτές της ΧΑ, κρατώντας σημαίες της οργάνωσης, καθώς και τη «γαλανόλευκη». Για τους δύο νέους μίλησαν ο Ηλίας Παναγιώταρος, ο Αρτέμης Ματθαιόπουλος και η Ουρανία Μιχαλιολιάκου, λέγοντας: «Μας οδηγούν ο Φουντούλης και ο Καπελώνης».

Μέλη της Χρυσής Αυγής, φορώντας μαύρα ρούχα άναψαν κεριά και φώναξαν τα ονόματα των θυμάτων, ενώ στη συνέχεια ακούστηκε το σύνθημα «αθάνατοι».

«Η θυσία των παλικαριών είναι πολύ βαριά και θέλω να συνεχίσω για όλα αυτά που πίστευε το παιδί μου» είπε ο πατέρας του Γιώργου Φουντούλη, ευρωβουλευτή της Χρυσής Αυγής.


Οι δύο νεαροί ήταν τα θύματα δολοφονικής επίθεσης έξω από γραφεία της ΧΑ στο Νέο Ηράκλειο πριν από ένα χρόνο.

Πλήθος κόσμου κατευθύνθηκε στη συνέχεια προς το νεκροταφείο. Τα μέλη της Χρυσής Αυγής επέστρεψαν κατόπιν στα γραφεία της οργάνωσης στο Νέο Ηράκλειο, εκεί όπου πραγματοποιήθηκε νωρίτερα το μνημόσυνο των δύο νέων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου