Παρασκευή 12 Δεκεμβρίου 2014

Εφημερίδα «Ακρόπολη»: Ηχητική «βόμβα» ισοπέδωσε τον Σαμαρά

  Εφημερίδα «Ακρόπολη»: Ηχητική «βόμβα» ισοπέδωσε τον Σαμαρά
Μόνο η πανελλήνια καθημερινή εφημερίδα "Ακρόπολη" ανέδειξε το σκάνδαλο μεγατόνων με τις εντολές Σαμαρά για την παράνομη προφυλάκιση των βουλευτών της Χρυσής Αυγής.
Ο Ηλίας Κασιδιάρης κατέθεσε στη βουλή συνομιλία του πρωθυπουργού! «Πες στον ψηλό τον Παναθηναϊκάκια, οι επόµενοι τρεις που θα πάνε να τους γαµήσει»
Τεράστια αναστάτωση, άνευ προηγουμένου, έχει δημιουργηθεί στο πολιτικό σκηνικό μετά τους ισχυρισμούς Κασιδιάρη για την ύπαρξη ηχητικού ντοκουμέντου που εμφανίζει τον πρωθυπουργό να παρεμβαίνει με εξωθεσμικό τρόπο σε ζητήματα της Δικαιοσύνης, για δεύτερη φορά αναφορικά με την υπόθεση της Χρυσής Αυγής. Όσοι ανέμεναν ότι η παρουσία του βουλευτή στην ολομέλεια προκειμένου να απολογηθεί για την άρση ασυλία του σχετικά με το βίντεο Μπαλτάκου θα είχε έναν τυπικό χαρακτήρα έπεσαν έξω.
Μία νέα ηχητική «βόμβα» τίναξε κυριολεκτικά στον αέρα το Μέγαρο Μαξίμου. Όπως όλα δείχνουν πρόκειται για προϊόν υποκλοπής από το κινητό τηλέφωνο του πρωθυπουργού που αν είναι αυθεντικό, κάτι που δεν είχε διαψεύσει μέχρι αργά χθες το βράδυ το γραφείο του Αντώνη Σαμαρά, πυροδοτεί απροσδιόριστες εξελίξεις. Σύμφωνα με τον Ηλία Κασιδιάρη - η φωνή που ακούγεται στο ηχητικό απόσπασμα είναι του πρωθυπουργού. Όπως είπε έλαβε ένα mail όπου του γνωστοποιήθηκαν οι ιστότοποι όπου έχει αναρτηθεί το συγκεκριμένο ηχητικό απόσπασμα.
Ο Αντώνης Σαμαράς φέρεται να συνομιλεί με κάποιον και να του λέει: «Πες στον ψηλό τον Παναθηναϊκάκια, οι επόμενοι τρεις που θα πάνε να τους γαμήσει». Είναι απόλυτα βέβαιο ότι σε αυτό το μικρό απόσπασμα των 13 λέξεων είναι καταγεγραμμένη και άλλη συνομιλία! Και αυτός που πραγματοποίησε την υποκλοπή είναι βέβαιο ότι έχει πραγματοποιήσει και άλλες!
Σύμφωνα με απόλυτα εξακριβωμένες πληροφορίες της «Ακρόπολης», μόλις ο Ηλίας Κασιδιάρης αναφέρθηκε από το βήμα της βουλής στην ύπαρξη αυτού του ηχητικού ντοκουμέντου, ο Αντώνης Σαμαράς που παρακολουθούσε από το κλειστό κύκλωμα τηλεόρασης την συνεδρίαση της βουλής άρχισε να χτυπάει το κεφάλι του πάνω στο γραφείο του. Ο προεδρεύων της συνεδρίασης Γιάννης Τραγάκης τα έχασε κυριολεκτικά και άρχισε να τραυλίζει! Απειλούσε τον Κασιδιάρη να διακόψει την ομιλία του αλλά το «πολυβόλο» είχε αρχίσει ήδη τις «βολές κατά ριπάς».
Ο εκπρόσωπος Τύπου της Χρυσής Αυγής, είπε πως: «ο Σαμαράς και η παραδικαστική κλίκα της Λέσβου έχουν καταλύσει το Σύνταγμα και το Πολίτευμα.Ο προδότης απερχόμενος πρωθυπουργός έστησε μια πρωτοφανή σκευωρία κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης της χώρας, καθώς έδινε εντολές σε επίορκους δικαστικούς για να προφυλακίσουν παράνομα τους βουλευτές της Χρυσής Αυγής, επειδή κόβει ψήφους από την Νέα Δημοκρατία».
Τέλος, δήλωσε πως: «ο Σαμαράς πρέπει να πάει φυλακή και η Χώρα να οδηγηθεί σε ελεύθερες εκλογές, όπου η Χρυσή Αυγή θα δικαιωθεί και θα νικήσει»!
Ο Ηλίας Κασιδιάρης είπε χαρακτηριστικά: “Αυτή η κυβέρνηση είναι μία παράγκα, ένα καρκίνωμα που θα πρέπει ξεριζωθεί. Με κλείσατε στη φυλακή, αλλά δεν θα σταματήσω μέχρι να σταματήσει η διαφθορά σε αυτή τη χώρα. Η Χρυσή Αυγή δεν θα σταματήσει αν δεν αποκαθαρθεί αυτή η κυβέρνηση. Η Βουλή πρέπει να λειτουργήσει και πάλι με 300 βουλευτές. Η Χρυσή Αυγή χτυπήθηκε με το χειρότερο τρόπο και άντεξε και θα εξέλθει ενισχυμένη από αυτή τη δοκιμασία. Στις 25 Ιανουαρίου, που είναι η πιθανότερη ημερομηνία των πρόωρων εκλογών, θα είμαστε νικητές. Αυτοί που μας έστησαν αυτή την ιστορία, θα καταβαραθρωθούν, όταν εμείς θα εκλεγόμαστε μέσα από τα κελιά των φυλακών”.
Με επίσημο πλέον τρόπο ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής κατέθεσε στα πρακτικά της βουλής τις ηλεκτρονικές διευθύνσεις όπου υπάρχει το σχετικό ηχητικό ντοκουμέντο.
https://www.youtube.com/watch?v=U6e0u7zVX2M
http://rutube.ru/video/4f34c577a76fa455f9705e03fa4c40fe/
Εάν κάποιος ακούσει το απόσπασμα χωρίς καμία αμφιβολία θα συμπεράνει ότι πρόκειται για την φωνή του Αντώνη Σαμαρά. Εκτός βέβαια αν έχει επιστρατευτεί ο Γιώργος Μητσικώστας! Ο Ηλίας Κασιδιάρης διαβεβαίωσε ότι το ντοκουμέντο αυτό έχει σταλεί ήδη σε Έλληνες και ξένους πραγματογνώμονες προκειμένου να πιστοποιήσουν την γνησιότητά του.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου