Κυριακή 7 Δεκεμβρίου 2014

Έκτακτο δελτίο από την ΕΜΥ: Έρχονται βροχές και καταιγίδες

 
Έκτακτο δελτίο επίκνδυνων καιρικών φαινομέων για το βράδυ της Κυριακής, τη Δευτέρα και την Τρίτη εξέδωσε η Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία.
 
Σύμφωνα με τις προβλέψεις των μετεωρολόγων η επιδείνωση θα ξεκινήσει από το βράδυ της Κυριακής προς Δευτέρα και από τα νοτιοδυτικά για να εξαπλωθεί τη Δευτέρα στην ανατολική και νότια χώρα.
 
Οι πρώτες περιοχές που θα χτυπηθούν από βροχές και καταιγίδες τις βραδινές ώρες θα είναι αυτές της νότιας Πελοποννήσου και κατά τη διάρκεια της νύχτας τα φαινόμενα θα επεκταθούν στις Κυκλάδες και την Κρήτη (κυρίως στις δυτικές περιοχές).
 
Για τη Δευτέρα τα έντονα φαινόμενα, τα οποία πρόσκαιρα θα συνοδεύονται και από ισχυρούς ανέμους, θα επηρεάσουν την ανατολική Πελοπόννησο, την ανατολική Στερεά και την Αττική, την Εύβοια, τις Κυκλάδες, την Κρήτη και βαθμιαία τα νησιά του Βορείου και Ανατολικού Αιγαίου, τα Δωδεκάνησα και πιθανώς την ανατολική Μακεδονία και τη Θράκη.
 
Για την Τρίτη η πρόβλεψη των μετεωρολόγων είναι ότι τα έντονα φαινόμενα θα περιοριστούν στα νοτιοανατολικά και βαθμιαία θα εξασθενήσουν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου