Δευτέρα 8 Δεκεμβρίου 2014

Ποιός είναι ο Νίκος Ρωμανός

Και επιτέλους ας ξαναδούμε γιατί καταδικάστηκε ο Ρωμανός γιατί μάλλον τα ξεχνούν οι περισσότεροι. Αξιοσημείωτη είναι η περιγραφή των όπλων, τα οποία κατείχαν οι κατηγορούμενοι: επαναληπτική καραμπίνα τύπου Maverick, ένα πιστόλι τύπου Crvena Zastava και στον Βελβεντό μετέφεραν πολεμικά τουφέκια, αυτόματα πυροβόλα, πιστόλια περίστροφα, πολεμικό τύπου Καλάσνικοφ, υποπολυβόλο τύπου Scorpion, όπλο τύπου Beretta, χειροβομβίδες και πολλά άλλα.

Τα όπλα αυτά μεταφέρονταν με κλεμμένο βαν με πλαστές πινακίδες με σκοπό τον εφοδιασμό της τρομοκρατικής ομάδας. Πέντε από τους έξι κατηγορουμένους περιγράφονται ως τα πρόσωπα τα οποία με καλυμμένα πρόσωπα και με σωματική βία εναντίον προσώπων (πελάτες της τράπεζας) αφαίρεσαν κινητά πράγματα και τους ανάγκασαν να τα παραδώσουν με την απειλή όπλων. 

Έτσι, την 1η Φεβρουαρίου 2013 οι Μιχαηλίδης και Ρωμανός έσπασαν με βαριοπούλα τον υαλοπίνακα δίπλα στην είσοδο της Αγροτικής και ο Μιχαηλίδης έχοντας προτεταμένη καραμπίνα (ο Ρωμανός κρατούσε Καλάσνικοφ) με απειλές κατά του διευθυντή και υπαλλήλων τους υποχρέωσαν επίσης να τους παραδώσουν τα χρήματα του ΑΤΜ ποσό 17.910 ευρώ αλλά και τα χρήματα από το χρηματοκιβώτιο - συνολικά το ποσό έφθασε τις 175.940 ευρώ! Λίγο μετά κατέφθασαν δυνάμεις της αστυνομίας όπου δέχτηκαν από την συμμορία καταιγισμό πυρών από τα αυτόματα πυροβόλα όπλα επί περίπου μισή ώρα!!!!

Και υπάρχουν ακόμα άνθρωποι να λένε πως αυτός ο ληστοσυμμορίτης πρέπει να τον τρέχει το κράτος κάθε μέρα στη σχολή του κώλου που πέρασε δήθεν για να σπουδάσει και όχι για να το σκάσει να βρει τον Ξηρό και τον Σακκά να συνεχίσουν το "έργο" τους! Θα απασχολείται δηλαδή καθημερινά ολόκληρη η αστυνο9μική διεύθυνση Αθηνών για να μας δουλεύουν οι ληστοσυμμορίτες! Έλεος ΕΛΕΟΣ! 

Δηλαδή αν περνούσε σε καμιά πιό σοβαρή Σχολή π.χ ιχθυοκαλλιέργειας Μεσολογγίου θα τον πηγαινοέφερναν κάθε μέρα στο Μεσολόγγι για να παρακολουθεί τα μαθήματά του; Έχουμε κουραστεί εμείς οι απλοί άνθρωποι να ασχολούμαστε κάθε μέρα με τους αναρχοκομμουνιστικούς φιλοσοφικούς προβληματισμούς των κατοίκων του Κολωνακίου και των βορείων προαστίων. Νομίζετε πως είμαστε ηλίθιοι και δεν καταλαβαίνουμε πως όλη αυτή η κίνηση είναι μεθοδευμένη για να του δοθεί η ευκαιρία να συναντήσει τον Ξηρό και τον Σακκά; Mόνο τα μίντια και οι πολιτικοί ασχολούνται με αυτή τη μαλακία, στο μυαλό των υπόλοιπων απλών πολιτών είναι ξεκάθαρο τι πρέπει να γίνει.

Μάλιστα σε οποιαδήποτε άλλη σοβαρή χώρα του πλανήτη, θα είχαν χώσει στη φυλακή και τους γονείς του για παράληψη εποπτείας του γιου τους και πιθανόν για συνέργεια διότι δεν είναι δυνατόν ο σπόρος να κατέχει και να γνωρίζει και το χειρισμό πολεμικού υλικού τέτοιου είδους μάλιστα! Ποιος ή ποιοι τον καθοδήγησαν και τον εκπαίδευσαν; Οι γονείς του θα έπρεπε να έχουν λογοδοτήσει από την πρώτη στιγμή 
πηγή:gianiotis

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου