Κυριακή 11 Ιανουαρίου 2015

Λεφτά υπάρχουν! Κι όποιος ισχυρίζεται το αντίθετο ας διαβάσει παρακάτω..

Λεφτά... υπάρχουν: Δείτε πόσο κοστίζει το «Μένουμε Ελλάδα» της ΝΕΡΙΤ!
Λεφτά υπάρχουν! Κι όποιος ισχυρίζεται το αντίθετο ας διαβάσει παρακάτω...
Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας «Real News», το κόστος της εκπομπής «Μένουμε Ελλάδα» προσεγγίζει το ένα εκατομμύριο ευρώ!
Το κόστος αυτό προκύπτει από απόφαση της διοίκησης της ΝΕΡΙΤ που αναρτήθηκε στη Διαύγεια με ημερομηνία 17 Δεκεμβρίου, σύμφωνα με την οποία εγκρίνεται η ανάθεση εκτέλεσης της μεικτής παραγωγής «Μένουμε Ελλάδα» στην εταιρεία Media Hub Studios με συνολικό κόστος 761.349 ευρώ πλέον ΦΠΑ για 120 επεισόδια, που σημαίνει ότι μετά την προσθήκη του 23% θα φτάσει τα 936.459 ευρώ!
Το κόστος της παραγωγής ανά επεισόδιο ανέρχεται σε 6.344,58 ευρώ πλέον ΦΠΑ, για μια εκπομπή στην οποία η ΝΕΡΙΤ θα παρέχει μια βάρδια στούντιο πλήρως εξοπλισμένο και στελεχωμένο ανά εκπομπή, διευθυντή παραγωγής, σκηνοθέτη, και μετά την ολοκλήρωση των διαδικασιών πρόσληψής τους στη ΝΕΡΙΤ, τους παρουσιαστές Γιώργο Αμυρά, Ρένια Τσιτσιμπίκου και τον σκηνοθέτη θεμάτων, Μιχάλη Λυκούδη.
Υπενθυμίζεται ότι επί ΕΡΤ το κόστος ανά επεισόδιο της ίδιας εκπομπής (που ήταν και τότε μεικτή παραγωγή) δεν ξεπερνούσε τις 2.230 ευρώ!
Αφού η ΝΕΡΙΤ τα παρέχει σχεδόν όλα, πού ακριβώς θα ξοδεύονται 6.500 ευρώ ανά επεισόδιο άραγε;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου