Τρίτη, 27 Ιανουαρίου 2015

Το παράπονο του Λεβέντη και το μήνυμα του Γκλέτσου στον Τσίπρα

 ImageHandler
Ο Βασίλης Λεβέντης και ο Απόστολος Γκλέτσος είναι τα δύο πρόσωπα που συζητήθηκαν πολύ στις φετινές εκλογές, καθώς αν και δεν εντοπίζονταν στις δημοσκοπήσεις έφθασαν… μια ανάσα από το κόμμα του Γιώργου Παπανδρέου.
Ο Βασίλης Λεβέντης, μιλώντας στον Ελεύθερο Τύπο, ανέφερε ότι αυτό συνέβη γιατί κάθε Σάββατο επί τρεις μήνες, εμφανιζόταν σε ένα κανάλι της Βορείου Ελλάδας με αποτέλεσμα ο κόσμος να γνωρίσει τις θέσεις και τις απόψεις της Ενωσης Κεντρώων. Το μεγάλο του παράπονο ήταν ότι τα αθηναϊκά Μέσα Ενημέρωσης τον έχουν αποκλείσει με αποτέλεσμα να μην τυγχάνουν πανελλήνιας προβολής οι απόψεις του. «Εάν με είχαν καλέσει έστω μια φορά να μιλήσω για τις θέσεις μας τότε πιστεύω πως θα είχαμε καταφέρει να πιάσουμε το 5%…», υποστηρίζει.
Οσον αφορά τα άλλα κόμματα, ο κ. Λεβέντης είναι χειμμαρώδης. «Το ΠΑΣΟΚ πέθανε», «ο ΣΥΡΙΖΑ είναι ο σκουπιδοτενεκές των Πασοκτζήδων. Είναι μια αυταπάτη, οι Ευρωπαίοι δεν θα επιτρέψουν να συνεχιστεί το γλέντι», «Το Ποτάμι είναι όργανο διαπλοκή» και η «ΝΔ έχει συντηρητική αντίληψη. Ο Σαμαράς δεν προχώρησε τις μεταρρυθμίσεις στην ελληνική κοινωνία», λέει χαρακτηριστικά.
Με τη σειρά του ο Απόστολος Γκλέτσος εκτιμά πως το ποστοστό της Τελείας θα ήταν μεγαλύτερο αν σε κάποια εκλογικά κέντρα δεν έλειπαν ψηφοδέλτια του κόμματος.Ο δήμαρχος Στυλίδας σκοπεύει να αξιοποιήσει την επιχορήγηση που λαμβάνουν τα κόμματα που αποσπούν ποσοστό μεγαλύτερο του 1,5% για να συνεχίσει τον αγώνα του για να μπει στη Βουλή.
Μάλιστα, μιλώντας στον Ελεύθερο Τύπο, θέλησε να στείλει ένα μήνυμα στον Ελληνα πρωθυπουργό: «Να σκέφτεται πολύ πριν πάρει μια απόφαση, να τη ζυγίζει πάρα πολύ και ο σκοπός να μην αγιάζει τα μέσα. Αυτό πρέπει να το καταλάβει πολύ βαθιά, γιατί στα 40 του χρόνια εδεχομένως να μην το ξέρει».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου