Σάββατο 24 Ιανουαρίου 2015

Γιατί ο Σαμαράς «άδειασε» το MEGA

 
Για… δεύτερη φορά εγκαινιάζει τον προβλήτα 3 του Λιμανιού του Πειραιά. Η πρώτη ήταν τον Ιούνιο του 2013. Η δεύτερη τώρα και με αυτή την αφορμή ακύρωσε, την τελευταία στιγμή, την προγραμματισμένη του συνέντευξη στο Μega Channel.
Η ακύρωση της συνέντευξης συσχετίστηκε και με την αλλαγή στάσης του ΔΟΛ, εκ των μετόχων του καναλιού, απέναντι στη κυβέρνηση ενώ πληροφορίες αναφέρουν ότι το Μαξίμου αξίωσε να έχει τον πλήρη έλεγχο των ερωτήσεων που θα τεθούν στον πρωθυπουργό.
Επισήμως, το Μέγαρο Μαξίμου ανέφερε ότι η συνέντευξη ματαιώθηκε προκειμένου ο πρωθυπουργός να παρευρεθεί στα εγκαίνια του Προβλήτα 3 στον Πειραιά.
Ωστόσο, δεν είναι η πρώτη φορά που το έργο θα εγκαινιαστεί. Στα τέλη Ιουλίου 2013, με την ευκαιρία της επίσκεψης του προέδρου της COSCO στην Αθήνα, η κυβέρνησε οργάνωσε φιέστα στον Πειραιά με τον πρωθυπουργό να κόβει μαζί με τον Γουέι Τσιαφού την κορδέλα των εγκαινίων των… μισοτελειωμένων έργων.
«Σήμερα ολοκληρώνονται επενδύσεις άνω των 340 εκ. ευρώ από την COSCO, χωρίς να έχουν ακόμη- όπως σωστά είπε και ο Captain Wei- εξαντληθεί όλες οι δυνατότητες του λιμανιού μας» είχε δηλώσει στις 26 Ιουνίου του 2013 απο το Πέραμα ο πρωθυπουργός.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου