Τρίτη 17 Φεβρουαρίου 2015

Ο Βαρουφάκης έκανε τον Ντάισελμπλουμ να αναφωνήσει «ουάου»!

 H?`- ????? ????????î ??J?? ????????EUROGROUP î ?Z????? (EUROKINISSI.??M`??Q?
Απίστευτα πράγματα φαίνεται πως συνέβησαν στο χθεσινό Eurogroup… Μόνο έτσι μπορεί να εξηγηθεί το γεγονός ότι σύμφωνα με πληροφορίες που επικαλείται ο ΒΗΜΑτοδότης, ο Γερούν Ντάισελμπλουμ έφτασε σε σημείο να αναφωνήσει «ουάου».
Όπως αναφέρεται στο δημοσίευμα, την προηγούμενη φορά στην Αθήνα του ψιθύρισε το περίφημο «you just kill the troika» και, όπως θυμάστε, ο υπουργός Οικονομικών απάντησε με ένα «ουάου». Στο Eurogroup ο κ. Ντάισελμπλουμ βρήκε και πάλι την ευκαιρία να ψιθυρίσει στον κ. Βαρουφάκη: «You just run out of money» δηλαδή «μόλις ξεμείνατε από λεφτά». Σύμφωνα με το ίδιο δημοσίευμα, όμως, ο κ. Βαρουφάκης δεν περιορίστηκε σε ένα «ουάου» αλλά του απάντησε με στίχο από ένα τραγούδι των Beatles που τραγουδούσε ο Paul McCartney: «Money can’t buy me love» («τα λεφτά δεν μπορούν να με εξαγοράσουν αγάπη».
Τότε όπως γράφεται ήταν η σειρά του Ντάισελμπλουμ να ανακράξει… «ουάου»…
Αξίζει να σημειωθεί ότι του «ουάου» που αναφώνησε ο πρόεδρος του Eurogroupείχε προηγηθεί, εκτός των άλλων, και ένα τηλεφώνημα του Ολλανδού υπουργού στον κ. Βαρουφάκη όπου -σύμφωνα με το ίδιο δημοσίευμα- έφτασε στο σημείο να τον… απειλήσει ότι «αν δεν υπογράψετε, θα βγείτε από την ευρωζώνη, αφού η Φινλανδία έχει εκλογές και δεν προλαβαίνει να περάσει από το κοινοβούλιό της το κείμενο».
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου