Κυριακή 22 Φεβρουαρίου 2015

Νέες αποκαλύψεις για τον αγνοούμενο φοιτητή από τα Γιάννενα

 1
Νέα στοιχεία έρχονται στο φως της δημοσιότητας σχετικά με την υπόθεση του 22χρονου αγνοούμενου φοιτητή.
Σύμφωνα με τον «Ελεύθερο Τύπο» ο 22χρονης φοιτητής βίωνε σκληρές στιγμές στην εστία της σχολής αφού ήταν στόχος bulling από συμφοιτητές του ενώ δεν ήταν λίγες οι φορές που είχε «πέσει» θύμα ξυλοδαρμού!
Τα περιστατικά αυτά στάθηκαν η αφορμή ώστε ο Βαγγέλης να αλλάξει συμπεριφορά και να κλειστεί στον εαυτό του. Μάλιστα σύμφωνα με πληροφορίες της ίδια πηγής ο φοιτητής είχε ζητήσει να φύγει από το δωμάτιο στο οποίο συγκατοικούσε με δύο συνομήλικους του.
Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, ομάδα συμφοιτητών του φέρεται να τον είχε στοχοποιήσει, γατί δεν αποδέχονταν ότι αν και Κρητικός, ήταν χαμηλών τόνων και συνεσταλμένος. Θεωρούσαν ότι επειδή ο Βαγγέλης είναι από το Ρέθυμνο θα έπρεπε να φέρεται «σαν σκληρός άντρας που δεν μασάει με τίποτα»
Πηγή από τα Γιάννενα κατέθεσε στην αστυνομία ότι «οι φοιτητές της συγκεκριμένης σχολής προέρχονται συνήθως από αγροτικές οικογένειες και είναι πιο σκληραγωγημένοι. Κάνουν πιο εύκολα και πιο σκληρά πειράγματα ο ένας στον άλλο, σε σχέση με μία σχολή στο αστικό κέντρο.»
Το υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων θα ξεκινήσει έρευνα την ερχόμενη Τρίτη για να διαπιστώσει κατά πόσο υπήρξαν περιστατικά βίας εις βάρος του 20χρονου, ενώ ο νομικός Ανδρέας Αθανασόπουλος, μιλώντας στον Ελεύθερο Τύπο τόνισε ότι σε περίπτωση που διαπιστωθεί κάτι τέτοιο θα είναι αμείλικτοι: «Είναι ζήτημα μίας εβδομάδας να απομακρυνθούν με απόφαση του Συλλόγου Καθηγητών, φοιτητές, αν αποδειχθεί ότι βιαιοπράγησαν»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου