Τετάρτη, 16 Μαρτίου 2016

Κούκλα του έρωτα που μοιάζει με 12χρονο κοριτσάκι προκαλεί αντιδράσεις.
Πολλά σχόλια και αντιδράσεις έχει προκαλέσει ένα νέο «παιχνίδι του σεξ» που λανσάρει μια κινεζική εταιρεία. Πρόκειται για μια μικροσκοπική κούκλα-ρομπότ που θυμίζει 12χρονο κορίτσι και αποστέλλεται μέσα σε ένα ξύλινο κουτί, που όπως λένε οι περισσότεροι χρήστες του διαδικτύου μοιάζει με φέρετρο.
koukla3

Η κούκλα του σεξ παραδίδεται τυλιγμένη σαν μούμια στο κουτί της, ενώ φοράει ένα μαύρο φόρεμα σαν να πενθεί. Ζυγίζοντας περίπου 25 κιλά και έχοντας ύψος μόλις 70 εκατοστά, η κούκλα δημιουργήθηκε από την κινεζική εταιρεία Shengyi και πρόσφατα κυκλοφόρησε στην αγορά με κόστος περίπου 1.000 ευρώ. Η κούκλα-ρομπότ είναι διαθέσιμη σε διάφορα χρώματα στα μαλλιά, στο δέρμα και τα μάτια και έτσι οι αγοραστές μπορούν να επιλέξουν μέσω διαδικτύου αυτή που θέλουν.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα της Mirror, οι μικροσκοπικές κούκλες προορίζονται για το ανδρικό κοινό, το οποίο μπορεί να τις λάβει στα ξύλινα κουτιά τους σε μόλις 5 εργάσιμες ημέρες.

koukla2

Σύμφωνα με όσα αναφέρει η εταιρεία στην ιστοσελίδα της, υπάρχουν 10 διαφορετικοί τύποι ανάλογα με τα γούστα των αγοραστών, καθώς η κούκλα κυκλοφορεί σε διάφορα μεγέθη όσον αφορά τους σωματότυπους.

«Με μεταλλικό σκελετό, ανταγωνιστικές τιμές και αξιόπιστη ποιότητα», διαφημίζει χαρακτηριστικά η εταιρεία, ενώ διαβεβαιώνει τους μελλοντικούς πελάτες ότι δεν περιέχει τυχόν επικίνδυνα υλικά για την υγεία των αγοραστών.

Όπως τονίζει η Mirror, οι συγκεκριμένες κούκλες είναι το πιο πρόσφατο παράδειγμα της αυξανόμενης τάσης των έως και αποκρουστικών παιχνιδιών του σεξ που έχουν κατακλύσει την αγορά. Ήδη έχουν προκληθεί αντιδράσεις για τη συγκεκριμένη κούκλα που μοιάζει με κοριτσάκι, αλλά και για άλλες παρόμοιες, οι οποίες σύμφωνα με πολλούς χρήστες του διαδικτύου παραπέμπουν σε παιδεραστία

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου