Δευτέρα 5 Ιανουαρίου 2015

Με ποιον πρώην Χρυσαυγίτη θα συνεργαστεί ο Καρατζαφέρης;

 ÁÈÇÍÁ-ÂÏÕËÇ-ÓÕÆÇÔÇÓÇ ÃÉÁ ÔÏÍ ÐÑÏÕÐÏËÏÃÉÓÌÏ 2011// Ã. ÊÁÑÁÔÆÁÖÅÑÇÓ .(EUROKINISSI-ÂÁÉÏÓ ×ÁÓÉÁËÇÓ)
Μια είδηση βόμβα έριξε σήμερα το πρωί ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ, Γιώργος Καρατζαφέρης.
Έπειτα από αρκετούς μήνες αποχής από τα Μέσα Ενημέρωσης, ο κ. Καρατζαφέρης εμφανίστηκε σήμερα στην πρωινή εκπομπή του ANT1, και αφού ανακοίνωσε ότι ο ΛΑΟΣ θα «κατέβει» στις εκλογές αποκάλυψε ότι στα ψηφοδέλτια του θα περιλαμβάνεται και ο πρώην βουλευτής της Χρυσής Αυγής Χρυσοβαλάντης Αλεξόπουλος.
Παράλληλα, ο κ. Καρατζαφέρης είπε ότι ο ΛΑΟΣ θα έχει συνδυασμούς σε όλη την Ελλάδα, ενώ το 75% των υποψηφίων θα είναι νέα ονόματα.
Στο μεταξύ, ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ επεσήμανε ότι το κόμμα του Γιώργου Παπανδρέου θα πάει καλύτερα από το ΠΑΣΟΚ, ενώ σε ερωτηθείς εάν θα εκτιμά ότι θα είναι και τα δυο κόμματα στη Βουλή, ο ίδιος είπε με νόημα «Συνήθως μπαίνει ένα κόμμα…».

«Θα γίνουν και δεύτερες εκλογές»
Παράλληλα, ο κ. Καρατζαφέρης εξέφρασε την εκτίμηση ότι θα γίνουν και δεύτερες εκλογές, ενώ ερωτηθείς εάν θα μπορούσε να συνεργαστεί με τον ΣΥΡΙΖΑ, ο ίδιος απάντησε ότι δεν είναι η δημοφιλέστερη επιλογή. Ωστόσο, συμπλήρωσε ότι «υπάρχουν κοινά σημεία στο πρόγραμμα μας με το ΣΥΡΙΖΑ», καθώς -σύμφωνα με τον ίδιο- μεγάλο κομμάτι του προγράμματος του ΛΑΟΣ το έχει υιοθετήσει ο ΣΥΡΙΖΑ.

Δεν έχουμε ελπίδα μέσα στο ευρώ
Πάντως, ο κ. Καρατζαφέρης επεσήμανε ότι, σε περίπτωση που το κοινό ευρωπαϊκό νόμισμα παραμείνει «σκληρό» η Ελλάδα δεν έχει καμία ελπίδα. «Μέσα στο ευρώ δεν έχουμε ελπίδα» είπε χαρακτηριστικά ο ίδιος.

Θα κρεμαστώ στο Σύνταγμα
Όσον αφορά στην υπόθεση με τις μίζες, ο κ. Καρατζαφέρης επέμεινε ότι πρόκειται για σκευωρία τονίζοντας ότι «όταν αποκαλυφθούν όλα, κάποιοι θα τρέχουν σε λαγούμια». Μάλιστα, υποστήριξε «θα κρεμαστώ στο Σύνταγμα, αν αποδειχθεί ο,τιδήποτε για τις μίζες».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου